fotoboek

Sauna & Wellness Mieke
Kleitkalseide 4b
9990 Maldegem-Kleit
Tel. +32 50 71 49 42
BE 0648.404.220

http://sauna-en-wellness-mieke.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/mieke_afbeeldingen.slide01gk-is-21.jpglink
http://sauna-en-wellness-mieke.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/mieke_afbeeldingen.slideshow.1gk-is-21.jpglink
http://sauna-en-wellness-mieke.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/mieke_afbeeldingen.slideshow.2gk-is-21.jpglink
http://sauna-en-wellness-mieke.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/mieke_afbeeldingen.slideshow.3gk-is-21.jpglink
«
»

Schoonheid vanbinnen toon je vanbuiten

In feeststemming !!!

In feeststemming !!!

  Bij sauna en wellness Mieke kunt u nu reeds de kerstsfeer komen proeven in ons aangepast kerstinterieur.Een warme gezellige sfeer met plaats voor op maat gerichte behandelingen, verkwikkende en verwarmende massages en een oase van rust en ontspanning in onze volledig privé wellness suite.Wenst u een extraatje voor de feestdagen, verjaardagen of andere gelegenheden kunnen wij volgens uw wensen een fles champagne, cava of wijn toevoegen aan uw gekozen arrangement.De meerprijs hiervan wordt aan de prijs van het arrangement toegevoegd om de totaalprijs te bekomen.Ook onze cadeaubonnen kunnen voor elke waarde aangekocht worden en vertoeven in een feestsfeer! Wij zijn alvast in...

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

Wij gaan er even tussenuit van woensdag 1 januari 2020 tot en met zondag 5 januari 2020 . We verwelkomen u graag terug vanaf maandag 6 januari 2020.  

Zonnebank

Zonnebank

Onze zonnebank staat op u te wachten om uw huid, door de gewenste teint, te laten stralen op een veilige en verantwoorde manier.    

Gratis glaasje cava !

Gratis glaasje cava !

Om het het jaar in schoonheid af te sluiten krijgt men bij het boeken van een sauna-arrangement tijdens de maand december 2019 een gratis glaasje cava bij sauna-en wellness Mieke. Enkel geldig bij arrangementen die plaats vinden tijdens de maand december 2019.      

Koetsenarrangement!!

Koetsenarrangement!!

Wil je iemand een super romantische verrassing  bezorgen ? Origineel en uniek in heel Vlaanderen !! Wij...

Sauna NOVEMBER 2019 actie !!!!!!

Sauna NOVEMBER 2019 actie !!!!!!

ACTIE!!!!!ACTIE!!!!!ACTIE!!!!!ACTIE!!!!!ACTIE!!!!!ACTIE!!!!! Tijdens de maand november 2019 kunt u 3 uren genieten van het basisarrangement in onze wellness en...

Nieuw hapjes arrangement !!!

Nieuw hapjes arrangement !!!

Nieuw hapjes arrangement !!!! Vanaf heden kunt u genieten van een nieuwe generatie lekkere verse warme...

Sauna actie januari 2020 : DETOX

Sauna actie januari 2020 : DETOX

Na het overaanbod eten en drinken tijdens de feestdagen is ons lichaam en ons spijsverteringsstelsel ...

Vriendinnenactie november 2019

Vriendinnenactie november 2019

Vriendinnenactie bij instituutbehandeling Boek nu een instituutbehandeling voor 2 personen en geniet beide van een superkorting...

Sauna actie januari 2020 : DETOX

Na het overaanbod eten en drinken tijdens de feestdagen is ons lichaam en ons spijsverteringsstelsel  wel aan een beetje rust toe en helpen we het graag weer op weg om terug het evenwicht te vinden.Dit kan via detox.Het hoofddoel van een detox is je lichaam te ondersteunen om haar natuurlijke functies zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Lichaam en geest te ondersteunen. De reinigende processen van een detox ondersteunen de algehele vitaliteit. Een detox kun je zien als een onderdeel tot een gezond en gebalanceerd leven.Een ander, net zo belangrijk, doel van een detox is het tijdelijk stoppen van ongezonde gewoontes (zoals roken, ongezond eten, alcohol en koffie drinken) en deze vervangen met voldoende rust en gezonde voeding om je optimaal te blijven voelen. Ook als je al jarenlang super gezond eet, kan het geen kwaad om jouw lichaam van tijd tot tijd te resetten. Je kunt een detox zien als een steuntje in de rug voor je lichaam.

Bij ons kun je terecht voor het arrangement : GEZOND

Dit arrangement biedt een ondersteunende functie in een detox proces.

Het arrangement zelf duurt 2u uur en er worden verschillende fruitsappen en een verse fruitsalade geserveerd. Ook de poriën van de huid worden extra gestimuleerd bij een bezoek aan de sauna waar men op voorhand gratis kan gebruik maken van scrub-zout om de dode huidcellen te verwijderen zodat in alle rust alle afvalstoffen kunnen afgevoerd worden.

Gun uw lichaam deze verwennerij en boek nu het arrangement GEZOND bij sauna-en wellness Mieke.